mandag den 20. februar 2012

Det bli´r vist en ommer



Jeg har længe været i gang med dette projekt sommerbluse, men sekskanterne, som udgør bærestykket, er altså ved at ta´ livet af mig..........
Har fået en ide på http://www.1000ideer.dk/detaljevisning.asp?AjrDcmntId=1122 på et hæklet bærestykke, som jeg synes meget bedre om. Måske i samme nuance eller en lidt mørkere lilla kunne være flot, synes jeg. Det bli´r jeg nødt til at undersøge nærmere ;o)

Det blir vist en ommer

Jeg har længe været i gang med dette projekt sommerbluse, men de små sekskanter er altså ved at ta´ livet af mig.........

mandag den 13. februar 2012

En flot morgen



Du kan ikke andet end blive glad over så´n en flot solopgang.

Meditativ hækling af karklude


Hvis du har brug for et hækletøj, hvor det bare kører derudad uden at skal ha´ fingeren i opskriften, så hækl karklude ;o)
Jeg har forsøgt med flere forskellige teknikker, men den her er den bedste indtil nu:
Slå 50 lm løst op med hæklenål 3 1/2 og hækl 1 stm i 4. lm fra nålen, fortsæt med stm rk ud.
Vend med 3 lm og en stm i 2. stm fra nålen, MEN hækl i bagerste løkke af stm. Fortsæt rk ud med stm i hver af de bagerste løkker og slut med en stm i 3. lm fra forrige rk. Gentag mønster indtil karkluden er kvadratisk og slut af med krebsem rundt om karkluden.

fredag den 10. februar 2012

Minder om en dejlig strandtur




Det her minder mig om en dejlig tur til Vesterhavet ved Rødhus Strand. Jeg har aldrig før oplevet, at vandet var så langt ude, og det betød at der var masser af muslingeskaller, tang, krabbekløer og andet godt at samle op. Vi blev helt grebet af samleriet, og da vi kom hjem arrangerede jeg tingene på en bakke med sand, sådan at vi hver gang, vi kigger på arrangementet, mindes turen ;o)
Jeg hæklede så hylstre til krukkerne i papirbast fra Creativ Compagny!

Bogmærke med cupcakes

Jeg fik selv et broderet bogmærke af min mor for flere år siden og er simpelthen så glad for det, da jeg læser rigtig meget. Da jeg så hørte min veninde var begyndt at læse, og hun samtidig er en knag til konditorkager, hvad var så mere nærliggende end at lave mønstre af hendes cupcakes og brodere dem til et bogmærke?

Motions-mobiltaske


Ja, hvad har det med hinanden at gøre?
Jo, træningen går meget lettere, når du har musik i ørerne og det dur simpelthen ikke at ha´ den i lommen i bukserne, når sveden først pipler frem. Glæder mig til at få den indviet til næste træning på søndag.